Over 123BouwAdvies

Wij zijn uw onafhankelijke bouwkundige adviseur, een deskundige partner die u onafhankelijk van: aannemers en architecten , adviseert bij onderhoud, bouw – of verbouwingsplannen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wat betreft kennis en vakbekwaamheid, staan wij met meer dan 30 jaar ervaring garant voor kwaliteit.

Drie jaar geleden is Nico Bouwes gestart als bouwkundig adviseur na ruim 30 jaar in verschillende managementfuncties bij diverse bouwbedrijven gewerkt te hebben. Nico Bouwes kent de aannemerij van binnen en van buiten.

Nico Bouwes is prijsbewust, kent de voor- en nadelen van bouwmaterialen en kan creatieve oplossingen bedenken voor vele bouwkundige vraagstukken.

Kortom, Nico Bouwes kent de kneepjes van het vak!

Wat kunnen wij voor u betekenen

wij overtuigen u graag:
Meer dan 30 jaar ervaring
Samenwerking met betrouwbare partners
Gedegen kennis van de markt
Vakbekwaam
Strategische partner met kennis van zaken

Mentaliteit

Met een platte organisatie en een no nonsens instelling, kunnen wij u in heldere en duidelijke bewoording en rapportages adviseren en ondersteunen.

Door de jarenlange ervaring en brede kennis van onze mensen op bouw en installatiegebied. Kunnen wij u inzake uw complete project/ gebouw adviseren.

123BouwAdvies, denkt pro actief met u mee, professionaliteit en integriteit staan bij ons voorop.

Aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hecht 123BouwAdvies veel waarde. In onze adviezen bekijken we daarom altijd de milieuvriendelijke mogelijkheden. Zijn duurzame oplossingen haalbaar, dan adviseren wij “duurzaam.

30
Jaar ervaring
24
Projecten afgerond
949
Koppen koffie

Geschiedenis

123BouwAdvies is een bouwkundig adviesbureau, in 2013 opgericht door Nico Bouwes. Nico constateerde dat de traditionele manier van werken aan het verdwijnen is. Voor allerlei werkzaamheden worden steeds meer specialisten ingehuurd, iedereen doet zijn ding.

De altijd aanwezige en regisserende uitvoerder is van het toneel verdwenen.  Dit heeft Nico doen besluiten een deskundig en onafhankelijk advies- en bouwbegeleiding bureau te starten.

Werkzaamheden

Bouw Management

100%

Technisch tekenen

75%

Bouw

85%